Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα σχεδίαση για το iTunes 12.4 έρχεται από την Apple

Η Apple σχεδιάζει να απλοποιήσει τη διεπαφή του iTunes media player. Στο δίκτυο εμφανίστηκαν screenshots της νέας έκδοσης του 12.4 με νέα σχεδίαση και ένα εναλλακτικό μενού διάταξης.  .....


Το πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή είναι ένα νέο αναπτυσσόμενο μενού iTunes. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή ανάμεσα στη μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα τμήματα της βιβλιοθήκης πολυμέσων. Εάν χρησιμοποιήσετε το κουμπί Επεξεργασία, μπορείτε να αλλάξετε το μενού για να προσθέσετε νέα στοιχεία για την εξάλειψη των περιττών. Πλοηγηθείτε γρήγορα μεταξύ των τμημάτων που προτείνονται πατώντας "αριστερά-δεξιά".
Οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει ένα νέο sidebar, του οποίου η Apple αρνήθηκε στην προηγούμενη μεγάλη ενημέρωση.Το πάνελ σας επιτρέπει να δείτε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης χρησιμοποιώντας τις γρήγορες συνδέσεις.
Επιπλέον, στο iTunes 12.4 θα έχει ένα νέο μενού με ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων επιλογών. Στην ενότητα "Προβολή" μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα στα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "το Media Kind" στοιχείο που εμφανίζονται όλες οι ενότητες. Σύμφωνα με την Apple το σχέδιο, το νέο μενού θα είναι πιο εύκολο να κατανοηθεί.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απελευθέρωσης του iTunes 12.4 δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα αλλά θα είναι τις επόμενες εβδομάδες.


Σχόλια