Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να φορτίσετε δυο φορές πιο γρήγορα το iPhone σας

Πολλές φορές θέλουμε να φύγουμε γρήγορα από το σπίτι μας αλλά τελευταία στιγμή διαπιστώνουμε πως η μπαταρία στο iphone μας έχει σχεδόν τελειώσει και εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο στην διάθεση μας. .....

Επειδή λοιπόν ο χρόνος είναι χρήμα ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να φορτίζετε δυο φορές πιο γρήγορα το iphone σας.

Βάλτε το σε λειτουργία Αεροπλάνου.
Ενεργοποιώντας τον διακόπτη σε κατάσταση αεροπλάνου απενεργοποιείται τις κεραίες του iphone και έτσι δεν ξοδεύετε ενέργεια μα αποτέλεσμα την γρηγορότερη φόρτιση

Χρησιμοποιήστε ένα φορτιστή για iPad
Ένας φορτιστής του iphone είναι στα 1 αμπέρ ενώ του ipad είναι στα 2,1 και αυτός είναι και ο λόγος που το iphone θα φορτίσει πιο γρήγορα και χωρίς κανένα κίνδυνο αφού και και η Apple το προτείνει στην σελίδα της.

Χαμηλώστε την φωτεινότητα
Χαμηλώνοντας την φωτεινότητα του iphone εξοικονομούμε και εδώ ενέργεια με αποτέλεσμα να φορτίζει ακόμη γρηγορότερα

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή που επιταχύνει την αναπλήρωση της μπαταρίας
Η Asus έχει αναπτύξει μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να φορτίσετε ακόμη γρηγορότερα μια συσκευή από ένα υπολογιστή ρυθμίζοντας με κάποιον τρόπο την θήρα USB.Το προγράμματα θα το βρείτε δωρεάν για windows στο σύνδεσμο εδώ.


Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Ακόμη ταχύτερη φόρτιση μπορούμε να έχουμε και όταν στη συσκευή μας είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας αφού η κατανάλωση μειώνεται αισθητά

Δώστε βάση στην θερμοκρασία.
Οι υψηλές η χαμηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν πολύ μια μπαταρία και για αυτό το λόγιο θα πρέπει να διατηρείται το iphone σας σε μια μέση θερμοκρασία που κατά την Apple είναι στους 22 ° C βαθμούς περίπου.Σχόλια