Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Θα έχει υποδοχή ακουστικών το επόμενο iphone?

Και ενώ οι φήμες μέχρι σήμερα έλεγαν πως το επόμενο iphone δεν θα περιλαμβάνει υποδοχή 3,5 χιλιοστά για τα ακουστικά νέες εικόνες από εξαρτήματα που λέγεται πως ανήκουν στο iphone 7 δείχνουν κανονικά την υποδοχή των ακουστικών.  .....

Η πληροφορία για την αφαίρεση του βύσματος είχε ξεσηκώσει την αντίδραση πολλών αφού έχουν αγοράσει διάφορα εξαρτήματα στο παρελθόν και ίσως η Apple να αποφάσισε να υπαναχωρήσει στην αρχική της επιλογή με σκοπό να εξοικονομήσει περισσότερο χώρο για την μπαταρία.
Μια άλλη φήμη είναι πως ίσως να υπάρχει η υποδοχή μόνο στην μικρή έκδοση στις 4,7 ίντσες και όχι στην μεγάλη έκδοση όπως θα γίνει με την κάμερα που θα είναι διπλή.

Μάλιστα ο Tim Cook εχθές άφησε υπονοούμενα για κάποια λειτουργία που θα μας κάνει να απορούμε για το πως ήμασταν στο παρελθόν χωρίς αυτή.
Σχόλια