Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Γνωρίζετε το βάρος του κάθε iphone ανά μοντέλο?

Το πρώτο iphone που κυκλοφόρησε το 2007  το 2G είχε τότε βάρος στα 135 γραμμάρια, αλλά με τα χρόνια και τις διάφορες αλλαγές που έκανε η εταιρία το βάρος αυτό σιγά σιγά αυξάνονταν με τα χρόνια σε κάθε καινούργιο μοντέλο. ....

Με εξαίρεση το iphone 5 και 5S που ήταν τα πιο ελαφριά ακόμη και από το αρχικό iphone.
Εντυπωσιακή είναι και η διαφορά του iphone 6 από το iphone 6S με 129 γραμμάρια το πρώτο και 143 το δεύτερο κάτι λογικό αφού η Apple πρόσθεσε περισσότερες λειτουργίες αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες ενίσχυσε το πλαίσιο του νέου iphone.
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα πιο κάτω με το βάρος σε γραμμάρια σε όλα τα μοντέλα.Σχόλια