Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Θα ενεργοποιηθεί το ραδιόφωνο στο iPhone σύντομα?

Πολλά σύγχρονα έξυπνα τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με FM-μονάδα, η οποία είναι απενεργοποιημένη από τον κατασκευαστή του λογισμικού. .....
Στο iPhone, όπως και πολλές συσκευές Android, αυτό το τσιπ είναι διαθέσιμο, αν και η Apple δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα αυτό το γεγονός.
Για να απελευθερωθεί το ραδιόφωνα στα κινητά διοργανώθηκε μια αναφορά όπου και σύμφωνα με το CBC News, έφερε σημαντικά αποτελέσματα.
Οι παροχoι Sprint, AT & T, ΗΠΑ Blou και T-Mobile αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τα FM-chip.Η Sprint ήδη έχει ενεργοποιήσει το ραδιόφωνο σε συσκευές Android και οι υπόλοιπες εταιρίες θα το κάνουν στο προσεχές μέλλον.
Πέρυσι, η Εθνική Ένωση των ΗΠΑ Broadcasting Εταιρειών (NAB) ζήτησε από την Apple να ξεκλειδώσει το ραδιόφωνο στα iphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε περιπτώσεις κινδύνου όπου το κυψελοειδές δίκτυο δεν καλύπτει το σήμα.

Να σημειωθεί πως ο δέκτης του ραδιοφώνου υπάρχει ακόμη και στα παλιά iphone και για να ξεκλειδωθεί απαιτείται απλά μια ενημέρωση του λογισμικού.
Αν και φαίνεται λίγο απίθανο στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Apple να ξεκλειδώσει το ραδιόφωνο αφού λανσάρει αυτό το διάστημα την υπηρεσία της μουσικής με συνδρομή ζωντανά,  ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι κίνηση θα επιλέξει η Apple απέναντι στον ανταγωνισμό.Σχόλια