Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τούρκος στρατιώτης γλύτωσε με το iPhone του από πυροβολισμό

Οι Τούρκοι στρατιώτες διεξάγουν συχνά επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων όπου πρόσφατα όπως αναφέρει το CNN Turk γλύτωσε από θαύμα ένας στρατιώτης ο Μουσταφά Bozoklar όταν δέχτηκε μια σφαίρα στο στήθος του.  ......

Για καλή του τύχη η σφαίρα σταμάτησε όταν βρήκε εμπόδιο το iphone του που το είχε στην τσέπη του.
Ο στρατιώτης νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο της επαρχίας Ντιγιαρμπακίρ όπου τον επισκέφτηκε ο κυβερνήτης που με εντολή του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έμαθε για το περιστατικό του δόθηκε ένα καινούργιο iPhone 6S σε χρώμα χρυσό για την ανδρεία του.Σχόλια