Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δείτε πως θα παρακολουθήσετε ένα διαφορετικό iphone από το δικό σας χωρίς jailbreak.

Θέλετε σαν γονιός να παρακολουθήσετε που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή τα παιδιά σας η έχετε μια εταιρία και θέλετε να παρακολουθείτε τους υπαλλήλους στα τηλέφωνα της εταιρείας? .....


Τότε μπορείτε να το κάνετε και μάλιστα χωρίς να έχετε jailbreak απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή Location Tracker.
Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να παρακολουθείται άλλες συσκευές είτε βρίσκονται συνδεμένες στο δίκτυο η ακόμη και offline.
Αυτό το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για χρήση από εκείνους που έχουν το νόμιμο δικαίωμα να παρακολουθήσουνε τη συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένο. Θεωρείται παραβίαση αν το εγκαταστήσετε σε συσκευή που δεν έχετε το νόμιμο δικαίωμα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν αλλά αν θέλετε να παρακολουθήσετε πολλές συσκευές μαζί θα πρέπει να κατεβάσετε το ειδικό λογισμικό από την επίσημη σελίδα υποστήριξης στο σύνδεσμο εδώ.
Την εφαρμογή Location Tracker θα την βρείτε διαθέσιμη δωρεάν από  ios 8 και μεγαλύτερο στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/location-tracker-powered-by/id1082367314
Σχόλια