Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Θα παραμείνει ο ίδιος σχεδιασμός και στο iphone 7

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple αποφάσισε να κρατήσει τον ίδιο σχεδιασμό εξωτερικά και στο iphone 7 όπως είναι το 6 και το 6S. ....

Αυτές τις πληροφορίες έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα το Ιαπωνικό δίκτυο Nikkei που αναφέρει πως η αμερικάνικη εταιρία αποφάσισε να ανανεώνει την εξωτερική εμφάνιση κάθε μοντέλου κάθε τρία χρόνια και όχι δυο όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Σε αυτή την απόφαση μεγάλο μέρος έπαιξε πως θέλοντας να διατηρήσει το χαμηλό κόστος κρατώντας τις ίδιες τιμές να αλλάζει σχεδιασμό κάθε τρία χρόνια.
Εννοείτε πως τα εσωτερικά του χαρακτηριστικά θα είναι αναβαθμισμένα με καλύτερη κάμερα καινούργιο επεξεργαστή πιθανόν αναβαθμισμένη μπαταρία και ίσως να αφαιρεθεί και η υποδοχή των ακουστικών.

Μάλιστα στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως η Apple σχεδιάζει στο 2017 να κυκλοφορήσει κατευθείαν το iphone 8 και όχι κάποια εξέλιξη του 7 με εντελώς καινούργιο σχεδιασμό που θα αποτελείται από γυαλί στο μεγαλύτερο μέρος της συσκευής και οθόνη OLED.
Το iphone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο η Οκτώβριο αυτού του έτους.


Σχόλια