Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέες εικόνες αποκαλύπτουν το iphone 7 με μεγαλύτερη οθόνη

Όσο περνά ο καιρός είναι φυσικό να έχουμε και περισσότερες αποκαλύψεις για το iphone 7 που είναι άγνωστο αν θα επαληθευτούν αφού μόνο η Apple θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει. ...

Έτσι και σήμερα μια Κινέζικη σελίδα η Letemsvetemapplem, επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές ανέβασε τα σχεδιαγράμματα του iphone 7 του μικρού αλλά και του plus.
Στο μικρό διακρίνουμε να είναι ελαφρώς παχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο  στα 7,2mm αντί για 7,1mmm
Επίσης διακρίνουμε τις κεραίες να έχουν μεταφερθεί πλευρικά και όχι στην πλάτη της συσκευής και βύσμα των ακουστικών να φεύγει και την θέση του να παίρνει ένα ακόμη ηχείο.Στο iphone 7 plus φαίνεται η διπλή κάμερα που έχει αναφερθεί από πληροφορίες εδώ και καιρό αλλά εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι η οθόνη που είναι από άκρη σε άκρη σε όλη την συσκευή εκτός και αν πρόκειται για λάθος στην σχεδίαση.Στο παρελθόν υπήρχαν φήμες για μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο πλαίσιο αλλά είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί και η ανάλογη εικόνα.

Σχόλια