Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επιβεβαιώνονται οι φήμες του σχεδιασμού του iphone 7

Φαίνεται πως οι μέχρι τώρα διαρροές για την εμφάνιση του iphone 7 επαληθεύονται καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες και εικόνες ανεβαίνουν στο διαδίκτυο που το αποδεικνύουν. .....

Εξωτερικά το iphone 7 δεν θα διαφέρει στο σχεδιασμό παρά μόνο στην κάμερα για μεγάλο μοντέλο το plus που θα είναι με δυο φακούς όπως φαίνεται και στην νέες εικόνες από τα καλούπια του αλουμινένιου πλαισίου που φαίνεται πως διέρρευσαν από κάποιον προμηθευτή της Apple.
Επίσης από τα σχέδια διακρίνουμε πως και οι διαστάσεις θα είναι ίδιες με το προηγούμενο μοντέλο στις 4,7 και στις 5,5 ίντσες.
Αν και βρισκόμαστε ακόμη 3 μήνες μακριά από την κυκλοφορία του φαίνεται πως η Apple ετοιμάζει τις γραμμές παραγωγής και γίνονται και οι πρώτες δοκιμές στα εργοστάσια που συνεργάζεται.Σχόλια