Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό είναι το iphone 7

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε πολλές πληροφορίες που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση του iphone 7 που θα κυκλοφορήσει φέτος.  .....


Έτσι με βάση τις πληροφορίες αυτές ένας χρήστης του YouTube δημιούργησε ένα σύντομο αλλά όμορφο video στο οποίο φαίνεται το επόμενο iphone 7 Plus με διπλή κάμερα χωρίς το βύσμα των ακουστικών το νέο σχεδιασμό στις κεραίες και γενικά ότι πληροφορία είχαμε.
Στο video φαίνεται μια άποψη του ios 10 με όμορφα widget στην οθόνη με πληροφορίες για τον καιρό.
Δείτε το σχετικό video που αποκαλύπτει το iphone 7 plus πιο κάτω.


Σχόλια