Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σε τρεις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει το iphone 7?

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για το iphone 7 αν και είναι πολύ μακριά ακόμη η κυκλοφορία του όμως η Κινέζικη σελίδα Mobipicker έφερε στο φως μια νέα πληροφορία που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα. ....

Σύμφωνα με την σελίδα η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του iphone 7 από το εργοστάσιο της Foxconn και με εσωτερικό έγγραφο αποδεικνύει πως θα βγαίνει όχι σε δυο εκδόσεις όπως περιμέναμε αλλά σε τρις διαφορετικές.
Στο έγγραφο που δημοσιεύτηκε φαίνεται να αναφέρονται σαν iPhone 7 plus, iphone 7 Pro και iphone 7 plus premium.
Φυσικά δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις διαφορές που θα έχουν μεταξύ τους αλλά σίγουρα θα διαμορφώνεται και η τελική τιμή για το κάθε προϊόν που θα είναι διαφορετική.

Αν και φαίνεται απίθανο για φέτος, η Apple σκοπεύει να αναβαθμίσει την οθόνη του iphone σε OLED και πιθανόν αυτό να είναι και το πιο ακριβό μοντέλο.

Σχόλια