Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέες εικόνες του iphone 7 με 4 ηχεία

Διαρροών συνέχεια και σήμερα έχουμε νέες ενδιαφέροντες αποκαλύψεις για το iphone 7 που θα κυκλοφορήσει φέτος. ....

Οι εικόνες μοιάζουν να είναι αληθινές και τραβήχτηκαν από την γραμμή παραγωγής σύμφωνα με την πηγή και μας αποκαλύπτουν στο πλαίσιο να έχει πλέον 4 ηχεία πάνω και κάτω όπως και στο ipad Pro.
Έχει αφαιρεθεί φυσικά το βύσμα των ακουστικών που γνωρίζαμε και την θέση του πήρε ένα ηχείο.
Ένα ακόμη καινούργιο χαρακτηριστικό που διακρίνουμε στην εικόνα είναι ο μεγαλύτερος θάλαμος της κάμερας και το flash τώρα βρίσκετε από την κάτω μεριά και όχι δίπλα του.
Η κάμερα δεν προεξέχει πλέον αφού το πλαίσιο είναι αυτό που προεξέχει και την αγκαλιάζει για περισσότερη προστασία.
Τέλος φαίνεται πως θα δούμε καινούργιες χρωματικές επιλογές για νέο μοντέλο.Σχόλια