Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια ακόμη ενημέρωση του ios 9 σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Apple πριν από το ios 10

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του ios 10 το λειτουργικό που θα στελεχώνει τις καινούργιες συσκευές, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ακόμη έκδοση του ios 9 με σκοπό .....
να διορθώσει και τα τελευταία προβλήματα που προέκυψαν στην πρόσφατη απελευθέρωση.
Η είδηση έρχεται από την σελίδα Businessonline που αναφέρει πως η ενημέρωση του ios 9.3.3 θα δοθεί απευθείας σε όλους χωρίς να δοκιμαστεί από το κοινό και θα είναι διαθέσιμη τις παραμονές του συνεδρίου WWDC 2016 τον επόμενο μήνα.

Το ios 9.3.2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι το πιο γρήγορο και αξιόπιστο λειτουργικό της οικογένειας του 9 και δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα προβλήματα με εξαίρεση μόνο της συσκευές των iPad Pro που σε κάποιες περιπτώσεις κολλούσε στο μήλο κατά την αναβάθμιση και ανάγκασε την Apple να το αποσύρει για αυτές τις συσκευές θέλοντας να περιορίσει τις διαμαρτυρίες.

Σχόλια