Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ανέβηκαν εικόνες στο Instgram με το iphone 7

Νέες εικόνες κυκλοφόρησαν σήμερα από γαλλική seliada που αναφέρει πως ανέβηκαν πραγματικές εικόνες με το iphone 7 από ένα άγνωστο άντρα. ....

Αν αληθεύουν οι εικόνες τότε πρόκειται να έχει τον ίδιο σχεδιασμό που είδαμε και το 2015 με τις κεραίες να έχουν μεταφερθεί περιμετρικά του πλαισίου.
Επίσης στις εικόνες διακρίνεται να λείπει η γνωστή υποδοχή των ακουστικών και οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ασύρματα ακουστικά.
Η κάμερα παραμένει μια στην πίσω πλευρά και αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι είναι το μικρό μοντέλο αφού στο plus θα περιλαμβάνει διπλή σύμφωνα με τις φήμες.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα καθώς η Apple δεν έχει ξεκινήσει την παραγωγή του και η διαρροή αν είναι αληθινή ίσως πρόκειται για ένα δοκιμαστικό μοντέλο και όχι το τελικό σχέδιο.
Σχόλια