Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

GroupClip....Δημιουργήστε απίστευτες ταινίες μαζί με άλλα iPhone

Ας υποθέσουμε πως βρίσκεστε σε κάποιο γεγονός με την παρέα σας που όλοι μαζί το αποθανατίζετε, η ακόμη καλύτερα με την οικογένεια σας και έτσι έχετε πολλά video από κάθε συσκευή αλλά για να τα ενώσετε όλα μαζί θα χρειαστείτε προγράμματα χρονοβόρα και δύσκολα.  ......

Ξεχάστε τα όλα και κατεβάστε απλά την εφαρμογή GroupClip όπου μπορείτε ταυτόχρονα να τραβάνε από διαφορετικές πλευρές ένα γεγονός, μέχρι και πέντε iphone όπου μετά η εφαρμογή θα αναλάβει να δημιουργήσει ένα video και από τις υπόλοιπες συσκευές που είναι συνδεδεμένες.
Φανταστείτε σαν να γυρίζετε μια ταινία με πολλές κάμερες όπως ακριβώς κάνουν οι επαγγελματίες.
Φυσικά στην εφαρμογή θα βρείτε και καταπληκτικά εργαλεία για να επεξεργαστείτε την ταινία σας.
 Δεδομένο πως η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα δίκτυο wifi μπορείτε να δημιουργήσετε video από όπου και να βρίσκονται τα iphone.

Το καλύτερο το άφησα στο τέλος αφού η εφαρμογή GroupClip είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/groupclip-multi-camera-video/id1062535430?l=en&mt=8

Σχόλια