Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Google θα κυκλοφορήσει το πρώτο αρθρωτό τηλέφωνο

Μια νέα διαφορετική ιδέα για τα κινητά πρόκειται να κυκλοφορήσει η Google στο τελευταίο τρίμηνο αυτής της χρονιάς.  .....


Πρόκειται για ένα αρθρωτό τηλέφωνο στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να αλλάζει κομμάτια από την συσκευή όχι μόνο εξωτερικά αλλά και από διάφορα εξαρτήματα όπως για παράδειγμα την κάμερα, τα ηχεία και άλλα μέρη.
Το κινητό αυτό ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 αλλά η Google αποφάσισε να το εξελίξει περισσότερο και έτσι θα μπει στην γραμμή παραγωγής στο τέλος του χρόνου και θα κυκλοφορήσει στους καταναλωτές στις αρχές του επόμενου.
Προς το παρόν η εταιρία δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που άλλωστε θα μπορεί ο χρηστης να τα αλλάξει σύμφωνα με τις επιθυμίες του.
Μάλιστα σήμερα η Google κυκλοφόρησε και το πρώτο της διαφημιστικό video για την νέα συσκευή που θα ονομάζεται "Ara"


Σχόλια