Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

GIPHY KEYS: AppStore new free....ένα πληκτρολόγιο με χιλιάδες κινούμενες εικόνες

Ένα νέο πληκτρολόγιο έκανε την εμφάνιση του στο κατάστημα της Apple όπου θα βρείτε χιλιάδες κινούμενες εικόνες GIF για να ......
προσθέσετε στα μηνύματα σας και στα κείμενα μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε.
Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει αναζήτηση όπου εσείς απλά γράφετε αυτό που ψάχνετε και θα σας δείξει πολλές επιλογές για να προσθέσετε.

Ακόμη θα βρείτε αυτοκόλλητα η και να αντιγράψετε τους συνδέσμους για να τους στείλετε.
Το νέο πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1010794981?mt=8Σχόλια