Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Garmin θέλει να κάνει την διαφορά στα έξυπνα ρολόγια με το νεο "vívomove"

Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογές από έξυπνα ρολόγια που συνήθως έχουν οθόνη αντί για το κλασικό καντράν και η διάρκεια της μπαταρίας είναι περίπου στην μια εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση. ....

Η Garmin αποφάσισε να το αλλάξει αυτό και δημιούργησε το έξυπνο ρολόι vivomove όπου περιλαμβάνει αισθητήρες στο εσωτερικό του αδιάβροχο στα 50 μέτρα,  αλλά η εμφάνιση του είναι όπως ενός κλασικού ρολογιού πολυτελείας.
Στα αριστερά και δεξιά σας εμφανίζει το πόσο περπατήσατε, τη ποιότητα του ύπνου σας και το πόσες θερμίδες κάψατε ανάβοντας τα αντίστοιχα LED.
Εκεί όμως που κάνει την διαφορά από τα συνηθισμένα είναι πως η φόρτιση του κρατά μέχρι και ένα χρόνο!!!
Ναι καλά διαβάσατε μπορείτε να το φορτίσετε και μετά να το ξανά φορτίσετε πάλι τον επόμενο χρόνο.
Το ρολόι vivomove κοστίζει από 150 δολάρια για τις απλές εκδόσεις και 200-300 για τις εκδόσεις πολυτελείας με χρυσό και δέρμα και μπορείτε να τα αποκτήσετε από την επίσημη σελίδα εδώ.Σχόλια