Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Εικόνες μέσα από την Foxconn αποκαλύπτουν το iphone 7

Αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον από τα προϊόντα της Apple είναι φυσικά το νέο iphone που αναμένεται το φθινόπωρο και οι πληροφορίες και οι διαρροές κυκλοφορούν με ταχύ ρυθμό.   ....

Έτσι και σήμερα έχουμε νέες εικόνες από το iphone 7 που πιθανόν να είναι αληθινές αφού συμφωνούν με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και φαίνεται η πλάτη ενός iphone 7 σε χρώμα ροζ.
Στις εικόνες διακρίνεται η μετατόπιση των κεραιών που τώρα είναι περιμετρικά της συσκευής με σκοπό να είναι λιγότερο θεατές και η κάμερα να πατά σε μια υποδοχή εσωτερική έτσι ώστε να μην προεξέχει όσο στο προηγούμενο μοντέλο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο iphone θα είναι λίγο λεπτότερο στα 0,1 mm από του iphone 6S ενώ οι υπόλοιπες διαστάσεις παραμένουν ίδιες και ανέρχονται σε 138,3 x 67,1 x 7,2 mm, και για το iPhone 7 Plus - 158,2 x 77,9 x 7,3 mm.
Ήδη η Apple έχει ξεκινήσει την δοκιμαστική παραγωγή από τα μέσα Μαΐου όπου και δοκιμάζεται η γραμμή παραγωγής.
Σχόλια