Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Foxconn θα δαπανήσει 10 δισ. για την παραγωγή του iPhone στην Ινδία

Σύμφωνα με την "The Economic Times", η Foxconn βρίσκεται στο τελικό στάδιο των υπογραφών μιας συμφωνίας με την κυβέρνηση της Ινδίας για την κατασκευή νέας μονάδας, η οποία ....
θα κατασκευάζει το iPhone.Το κόστος του έργου θα στοιχίσει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
Το νέο εργοστάσιο της Foxconn θα είναι πάνω από  1.200 στρέμματα γης στο κρατίδιο Μαχαράστρα.
Είναι ενδιαφέρον ότι, η ινδική κυβέρνηση ήταν πάντα ενάντια σε κάθε δραστηριότητα των ξένων επενδυτών αλλά φαίνεται πως η Apple βρήκε τελικά τον τρόπο.Σχόλια