Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Donald Trump που ζήτησε το μποϊκοτάζ της Apple κατέχει ένα τεράστιο μερίδιο μετοχών της εταιρίας.

Ο υποψήφιος και ιδιόρρυθμος εκατομμυριούχος πολιτικός Donald Trump που στο παρελθόν έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη αφού άλλα λέει και άλλα υποστηρίζει προκάλεσε για ακόμη μια φορά.  ........

Το CNET αποκάλυψε σήμερα πως ο Donald Trump που ζήτησε από τους πολίτες της Αμερικής να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της Apple για την απροθυμία της να βοηθήσει το FBI πρόσφατα, κατέχει μεγάλο αριθμό μετοχών που αποτιμάται σε 2,25 εκατομμύρια δολάρια.
Μάλιστα όλα τα μηνύματα που ανεβάζει στο twitter στέλνονται από το iphone του αφού στο τέλος γράφουν το γνωστό μήνυμα "Στάλθηκε από το iphone μου".
Μάλιστα την άποψη του την επανέλαβε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News Channel όταν σε αντίστοιχη ερώτηση είπε πως η Apple διακατέχεται από γέλια υστερία που αρνείται να ξεκλειδώσει το iphone του τρομοκράτη.

Σχόλια