Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να κρύψετε την εικόνα του Dock χωρίς jailbreak

Για να κρύψετε την εικόνα που υπάρχει στο dock πίσω από τα εικονίδια των εφαρμογών αν έχετε jailbreak είναι πολύ εύκολο αφού υπάρχουν δεκάδες tweaks για το σκοπό αυτό. ....

Όμως αυτό είναι εφικτό και για όσους δεν έχουν jailbreak με μια οφθαλμαπάτη αλλά και με ένα περιορισμό όμως.
Για να το πετύχετε αυτό πηγαίνετε στον σύνδεσμο εδώ και κατεβάστε την εικόνα στην βιβλιοθήκη σας πατώντας επάνω της για να εμφανιστεί η επιλογή.

Αφού την έχετε αποθηκευμένη στο iphone σας ανοίξτε την από την βιβλιοθήκη σας και επιλέξτε την σαν ταπετσαρία στην οθόνη "Αφετηρίας"

Αυτό ήταν, τώρα με αυτό το απλό κόλπο δεν φαίνεται πλέον η εικόνα του Dock με τον περιορισμό πως αν αλλάξετε ταπετσαρία θα εμφανιστεί ξανά.Σχόλια