Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

DJ Mixer - Party Music :AppStore new free... απογειώστε τις μουσικές σας ικανότητες

Μια καινούργια εφαρμογή που κυκλοφόρησε η "DJ Mixer - Party Music" θα σας δώσει την εμπειρία να παίξετε μουσική σαν επαγγελματίας DJ. .....

Διαθέτει ηχητικά εφέ, Synthesizer, Equalizer, Crossfader, δυνατότητα να προσθέσετε κομμάτια από την βιβλιοθήκη σας να καταγράψετε τις μίξεις σας και πολλά άλλα μέσα από ένα όμορφο περιβάλλον.
Επίσης η εφαρμογή υποστηρίζει και το ρολόι της Apple το Apple Watch και μπορείτε και από εκεί να επιλέξετε τα Decks, να ρυθμίσετε την ένταση η να μετακινηθείτε μπροστά και πίσω στην μουσική σας.
Η εφαρμογή DJ Mixer - Party Music στην δωρεάν έκδοση της είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο πιο κάτω αλλά περιλαμβάνει και μια έκδοση με πληρωμή με επιπλέον δυνατότητες.
Η εφαρμογή απαιτεί ios 9.3 και μεγαλύτερο.


https://itunes.apple.com/gr/app/dj-mixer-party-music/id1102312076?mt=8


Σχόλια