Πως να βάλετε εφαρμογές του Cydia στο Apple TV σας χωρίς jailbreak

0
Το νέο apple TV τέταρτης γενιάς έχει εκπληκτικές δυνατότητες αφού μπορούμε να προσθέσουμε περιεχόμενο όπως και στο λειτουργικό του ios.  .....

Η Apple μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε εφαρμογές με το εργαλείο της xcode και με ένα δωρεάν λογαριασμό να τις τρέχουμε στο Apple TV μας.
Όμως οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε προγραμματισμό η και δεν έχουμε τα απαραίτητα όπως για παράδειγμα ένα MAC υπολογιστή.
Έτσι σκέφτηκα να σας δώσω μια απλή λύση για να προσθέσετε εφαρμογές στο Apple TV σας ακόμη και αν δεν τις επιτρέπει η Apple όπως για τηλεοπτικά κανάλια, τον Safari, το Popcorn το Kodi και πολλά άλλα.
 Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα καλώδιο USB τύπου C που μπορείτε να το βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα θέλετε και τον υπολογιστή σας.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα του ipwnstore εδώ και να κάνετε μια εγγραφή για συνδρομή ενός χρόνου που θα σας στοιχίσει περίπου 9 ευρώ, προσθέτοντας το UDID του Apple TV σας και μπορείτε να το δείτε μόλις συνδέσετε το Apple TV στο iTunes του υπολογιστή σας.

Αφού κάνατε εγγραφή και πληρώσατε την συνδρομή σας θα περιμένετε να σας έρθει ένα mail σε λιγότερο από 24 ώρες που θα ενεργοποιηθεί το πακέτο σας και θα σας δίνει οδηγίες.

Στο mail θα υπάρχει ένας σύνδεσμος όπου θα πρέπει να επιλέξετε το πιστοποιητικό που σας υποδεικνύει και θα είναι αποκλειστικά μόνο για το δικό σας apple tv.

Αφού επιλέξετε το πιστοποιητικό σας θα μεταφερθείτε στις εφαρμογές και  είστε έτοιμοι να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε σε μορφή ipa στον υπολογιστή σας και να την εγκαταστήσετε στο Apple TV με το δωρεάν εργαλείο iFunBox.


Έτσι εύκολα θα έχετε πλέον ένα πλούσιο περιεχόμενο για να παίξετε παιχνίδια να δείτε ταινίες αλλά και να σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα για τις εφαρμογές.

Δώστε μεγάλη προσοχή όταν θα γράψετε το αριθμό UDID αφού θα δημιουργηθεί με βάση αυτόν ένα αποκλειστικό πιστοποιητικό μόνο για εσάς αλλιώς οι εφαρμογές δεν θα μπορούν να εγκατασταθούν.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !