Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Combine Videos Pro : AppStore new free...μια εφαρμογή απαραίτητη για τα video σας

Έχετε πολλά video αποθηκευμένα στην συσκευή σας από το ίδιο γεγονός και ψάχνετε ένα εύκολο τρόπο για να φτιάξετε μια ταινία? .....

Τότε κατεβάστε την νέα εφαρμογή Combine Videos Pro και ενώστε μεταξύ τους όσα video θέλετε η κόψτε σκηνές που δεν σας ενδιαφέρουν τόσο εύκολα όσο ποτέ σας δεν είχατε.
Ακόμη μπορείτε να προσθέσετε και μουσική από την βιβλιοθήκη σας και να επεξεργάζεστε μάλιστα και το μουσικό αρχείο που σας ενδιαφέρει.
Έτσι θα έχετε πλέον ολοκληρωμένες ταινίες που μπορείτε να διαχειριστείτε όπως θέλετε από πολλά μικρότερα video.

Η εφαρμογή Combine Videos  Pro είναι διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id987046963?mt=8
Σχόλια