Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Bug στο iOS 9 σας επιτρέπει να δείτε φωτογραφίες με άπειρο ζουμ

Ο κώδικας ένος λειτουργικού του ios είναι όπως καταλαβαίνετε τεράστιος και συχνά πυκνά από τους μηχανικούς της Apple κάτι θα διαφύγει όπως είναι λογικό που άλλοτε είναι πρόβλημα και άλλοτε το εκμεταλλευόμαστε σαν δυνατότητα όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. ....


Κάποια από αυτά τα σφάλματα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ και άλλα τα ανακαλύπτουμε τυχαία όπως ένα νέο που παρά το ότι το ios 9 κοντεύει στο τέλος του ανακαλύφτηκε πως να κάνουμε απεριόριστο zoum σε μια εικόνα ενώ η Apple κανονικά το επιτρέπει μέχρι ενός σημείου.

Ανοίξτε την εικόνα που σας ενδιαφέρει
Πατήστε το κουμπί επάνω αλλαγές
Τώρα επιλέξτε το "περικοπή  εικόνας" δίπλα στο κουμπί "Ακύρωση"
Πατήστε στη συνέχεια το "Περιστροφή 90 μοιρών"
Και επιλέξτε το κουμπί "Τέλος"
Θα δείτε πως στην εικόνα δεν υπάρχει πλέον περιορισμός και μπορείτε να την κάνετε zoum όσο εσείς θέλετε.

Αν δεν καταλάβατε τον τρόπο από την περιγραφή μου τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο video
Σχόλια