Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν καρκίνο του εγκεφάλου

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ ανέλυσαν τα δεδομένα για 30 χρόνια και βρήκαν ότι η χρήση των τηλεφώνων δεν αυξάνει τη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου.  ...
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό 'Cancer Epidemiology.
Φαίνεται ότι η αιώνια συζήτηση σχετικά με τον καρκίνο του εγκεφάλου και τη χρήση των κινητών επικοινωνιών είναι καιρός να πάρει ένα τέλος. Οι ερευνητές ανέλυσαν τη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου στους Αυστραλούς για πάνω από τρεις δεκαετίες - 1982-2013. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι ερευνητές ήταν σε θέση να αντικρούσουν το κοινό μύθο για τον καρκίνο και τα κινητά τηλέφωνα.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν εμφανιστεί στην Αυστραλία το 1987, και μέχρι το 2014 είχαν χρησιμοποιηθεί από το 94% του πληθυσμού. Στη έρευνα, μελετήθηκαν 19.858 άνδρες και 14.222 γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του εγκεφάλου. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, παρατηρήθηκε πως αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών με καρκίνο του εγκεφάλου μόνο σε ηλικιωμένους ασθενείς ηλικίας άνω των 70 ετών. Οι επιστήμονες κατέληξαν σε  αυτό με την ανάπτυξη μεθόδων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, όπως μαγνητική τομογραφία και αξονική τομογραφία.
Προηγουμένως, η πλειοψηφία των περιπτώσεων καρκίνου παρέμεινε αδιάγνωστη χωρίς τον σύγχρονο εξοπλισμό, οι γιατροί μερικές δεκαετίες πριν, θα μπορούσαν να κάνουν λανθασμένα διάγνωση της νόσου, όπως για εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες ασθένειες. Ταυτόχρονα η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου αυξήθηκε σημαντικά μόνο σε άνδρες, αλλά παρέμεινε αμετάβλητη στις γυναίκες.
Η χρήση των κινητών τηλεφώνων στην Αυστραλία, καθώς και σε όλο τον κόσμο έχει δεκαπλασιαστεί από 9% το 1993 έτος σε περίπου 90% επί του παρόντος.Σχόλια