Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Blips ....Δείτε τον μικρόκοσμο με το iphone σας

Θέλετε να διπλασιάσετε τις δυνατότητες του φακού από την κάμερα του iphone έτσι ώστε να γίνει ένα μικροσκόπιο? ....

Τότε μια καλή και φθηνή επιλογή ίσως είναι ο φακός Blips που δεν χρειάζεται να επεμβαίνετε στην συσκευή σας και τοποθετείται σε δευτερόλεπτα.
Πρόκειται για μια αυτοκόλλητη μεμβράνη όπου περιέχει ένα φακό που θα μεγεθύνει τα αντικείμενα σας μέχρι και 10 φορές περισσότερο από το κανονικό.
Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε κινητό και δεν προσθέτει καθόλου πάχος αφού είναι μόνο 12 χιλιοστά.
Ο φακός Blips ήδη έχει συγκεντρώσει από τις πρώτες ώρες τα απαιτούμενα χρήματα για την κυκλοφορία του και θα είναι διαθέσιμος τον Αύγουστο στα 20 περίπου ευρώ.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τον προ παραγγείλουν από τώρα στην σελίδα εδώ.
Σχόλια