Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

aRaceHUD Video : Δωρεάν για σήμερα από 1,99 της κανονικής τιμής

Η εφαρμογή "aRaceHUD Video" δημιουργήθηκε με σκοπό να αποθανατίσει τις στιγμές του ταξιδιού σας από μια εκδρομή η για άλλο λόγο που θέλετε να έχετε ένα όμορφο video με πολλές πληροφορίες για το ταξίδι σας. ....

Μπορείτε να στερεώσετε το iphone σας στο παρμπρίζ του του αυτοκινήτου και να καταγράφετε κάθε λεπτό του δρόμου σας αλλά και ταυτόχρονα να ακούτε την μουσική που σας ενδιαφέρει δημιουργώντας μια λίστα με τις επιλογές σας.
Λειτουργεί από iphone 4 και μεγαλύτερο με τουλάχιστο ios 6 και πιο πρόσφατο και θα την βρείτε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id538981259?mt=8


Σχόλια