Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Aptraka InstaMemo....Καταγράψτε αθόρυβα στο Apple Watch σας

Θέλετε κάποιες φορές να κάνετε καταγραφή μιας συνομιλίας η γενικότερα ενός ήχου που ακούτε εκείνη τη στιγμή?  .....

Τότε κατεβάστε την εφαρμογή Aptraka InstaMemo και καταγράψτε οποιονδήποτε ήχο απευθείας από το ρολόι σας και ακούστε τον  όποτε το θελήσετε.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την στιγμή που κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή στο ρολόι σας δεν χρειάζεται να χρησιμοποίησε κάποιο αντιστοιχισμένο iPhone αφού μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμη και αν δεν έχετε το iphone κοντά σας.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/aptraka-instamemo/id1108413761?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια