Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κλειστό για κάποιους χρήστες το AppStore

Αν είστε από εκείνους που δεν σας εμφανίζονται εφαρμογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ακόμη και γνωστές όπως το Facebook η το YouTube  ....
μην ανησυχείτε δεν φταίει η συσκευή σας αφού το φαινόμενο είναι παγκόσμιο αν και δεν εμφανίζεται σε όλους.
Φωτιά έχει πάρει από το πρωί το διαδίκτυο για το θέμα από χρήστες που δεν γνωρίζουν πως η Apple ανακοίνωσε πως άγνωστο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο AppStore όπου και ερευνάται για να βρεθούν τα αίτια του δίνοντας μια λύση.

Να επαναλάβω πως το πρόβλημα δεν αφορά όλους γιατί σε κάποιες συσκευές λειτουργεί κανονικά και μπορείτε να κατεβάσετε κανονικά εφαρμογές.
 Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το πρόβλημα είναι στους server της Apple η δέχτηκε μια ακόμη μεγάλη επίθεση όπως στο παρελθόν.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω.

Σχόλια