Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Συνελήφθη ο Ιησούς στο AppStore της Νέας Φιλαδέλφειας

Αν περνούσατε εχθές έχω από το AppStore της Νέας Φιλαδέλφειας θα βλέπετε το Χριστό να περπατά κουβαλώντας τον σταυρό του και μάλιστα να μπαίνει μέσα στο κατάστημα. .....

Ο Αμερικανός Michael Grant που έχει την εμφάνιση του Χριστού και  αποκαλείται σαν "Ιησούς της Φιλαδέλφειας" κουβαλώντας ένα τεράστιο σταυρό και μια μια άσπρη χλαμύδα, πέρασε μέσα στο κατάστημα της Apple και σε παρατήρηση του υπευθύνου να περάσει έξω αρνήθηκε και έτσι κάλεσαν την αστυνομία όπου και μετά συνελήφθη.

Και στο παρελθόν ο Michael Grant είχε κάνει κάτι ανάλογο επισκεπτόμενος ένα παγοδρόμιο με την ίδια περιβολή ζητώντας ένα μικρό ποσό από τους διάφορους για να φωτογραφηθούν με τον Ιησού και τότε είχε ξανά συλληφθεί.

Σχόλια