Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple θα δημιουργήσει την οικιακή βοηθό στο σπίτι μας

Μετά την ψηφιακή βοηθό την Siri η Apple θα δημιουργήσει μια νέα βοηθό που θα φέρνει λύσεις για το σπίτι μας.  .....

Φυσικά δεν πρόκειται να ξεσκονίζει και να μαγειρεύει προς απογοήτευση των γυναικών αλλά θα μπορεί να χειριστεί διάφορες συσκευές όπως τα φώτα την τηλεόραση το stereo και πολλά άλλα.
Η ιδέα ήδη υπάρχει και έχει κυκλοφορήσει από το Amazon από το τέλος του 2014 και είναι ένα κυλινδρικό κουτί με ενσωματωμένα ηχεία, μονάδα Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και ένα μικρόφωνο για αναγνώριση φωνής.
Κάτι αντίστοιχο θα ανακοινώσει και η Apple στο συνέδριο WWDC και μάλιστα θα δώσει στους προγραμματιστές νέο SDK για τις λειτουργίες αυτές της Siri που θα δημιουργήσουν αντίστοιχες εφαρμογές.
Επίσης θα συνεργάζεται με συσκευές που υπάρχουν στο γνωστό HomeKit όπου και θα εκτελούνται οι εντολές του χρήστη.


Σχόλια