Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple προσέλαβε δυο ακόμη μηχανικούς που ειδικεύονται στην ασύρματη φόρτιση

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, η Apple έχει προσλάβει πολλούς μηχανικούς που ασχολούνται με την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.  .....

Όμως σήμερα ανακοινώθηκαν δυο ακόμη κορυφαίοι μηχανικοί που ενσωματώνονται στο δυναμικό της και εργαζόταν στο  uBeam.
Οι μηχανικοί αυτοί είναι ο Bolus Τζόναθαν και ο Andrew Joyce και ασχολούνταν με την φόρτιση μιας μπαταρίας με υπερήχους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείτε βέβαιο πως κάποιο μοντέλο της Apple (iphone, ipod, Mac) θα περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν πρόκειται για φέτος η από το 2017


Σχόλια