Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η μετοχή της Apple αυξήθηκε και πάλι μετά από μεγάλη επένδυση

Μετά την ανακοίνωση της μείωσης των εσόδων στο 18% το πρώτο τρίμηνο του 2016 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, το μερίδιο της μετοχής AAPL είχε πέσει απότομα με αποτέλεσμα ......
η Αμερικάνικη εταιρία να χάσει μέσα σε μια νύχτα 40 δισεκατομμύρια δολάρια της αξίας της.
Όμως ευτυχώς για την Apple ένας νέος δισεκατομμυριούχος επενδυτής εχθές το βράδυ ο Warren Buffet πραγματοποίησε μια τεράστια επένδυση στην εταιρία όπου και εκτόξευσε την μετοχή της 9% μονάδες περισσότερο φτάνοντας ξανά στα 100 δολάρια ανά μετοχή όπου και τελικά έκλεισε στα 99 δολάρια.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η επένδυση έχει ύψος 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων δίνοντας ξανά ώθηση στην μετοχή της Apple.


Σχόλια