Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επεκτείνεται το πρόγραμμα ανταλλαγής της Apple σε περισσότερες χώρες

Η Apple αποφάσισε να επεκτείνει το πρόγραμμα ανταλλαγής ενός iphone που ισχύει εδώ και πολύ καιρό στην Αμερική, σε περισσότερες χώρες προσθέτοντας .....
τώρα την Γαλλία την Ιταλία και την Ισπανία.
Έτσι ένας κάτοχος παλιού iphone μπορεί να επισκεφτεί ένα κατάστημα της Apple να δώσει το δικό του iphone και να πάρει ένα καινούργιο μοντέλο με 24 δόσεις.

Για παράδειγμα αν είστε κάτοχος ενός iphone 5S στην Γαλλία μπορείτε να το ανταλλάξετε με ένα iphone 5SE όπου και ο πελάτης θα πληρώσει 18,72 το μήνα για 24 μήνες με επιτόκιο 7% έναντι του ποσού των 433,20 ευρώ.
Το πρόγραμμα ανταλλαγής για τις νέες χώρες θα ξεκινήσει την Τρίτη στις 31 Μαΐου.


Σχόλια