Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple δεν σκοπεύει να δημιουργήσει την δικιά της τηλεφωνική εταιρία

Στο συνέδριο Startup Fest Ευρώπης στο Άμστερνταμ ο Tim Cook απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι η Apple θα γίνει μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή φορέας εικονικού δικτύου κινητής (MVNO). Τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.  .....


Από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η εταιρεία δοκιμάζει την τεχνολογία MVNO συνδυάζει το υφιστάμενο δίκτυο, αλλά δεν έχει το δικό της δίκτυο και την τιμολόγηση υπηρεσιών.
Έτσι η Apple αρνήθηκε τις φήμες που υπήρχαν, καθώς όπως υποστηρίζει θα εργαστεί για την λειτουργία e-SIM που θα είναι ενσωματωμένη στις συσκευές αλλά θα χρησιμοποιεί τα δίκτυα των εταιριών κάθε κράτους.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο του περασμένου έτους και η Google ξεκίνησε ένα παρόμοιο πρόγραμμα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα δίκτυο των ΗΠΑ από την Sprint, T-Mobile, καθώς και των Wi-Fi.Η τεχνολογία επιτρέπει στα smartphones την εναλλαγή μεταξύ των τριών πηγών, η επιλογή του ενός που προσφέρει σήμερα την υψηλότερη ποιότητα σήματος.
Σχόλια