Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple έστειλε τα εισιτήρια της παρουσίασης για τους καλύτερους σπουδαστές προγραμματιστές

Στα τέλη Απριλίου, η Apple έστειλε μια ειδοποίηση στους προγραμματιστές για την επικείμενη παρουσίαση του WWDC 2016 με κόστος στα 1600 δολάρια ανά άτομο στο συγκρότημα "Moscone West" στο Σαν Φρανσίσκο .....
και παράλληλα είχε ανακοινώσει πως θα δώσει 350 εισιτήρια σε μαθητές και σπουδαστές στο πρόγραμμα "WWDC Υποτροφιών».
Σήμερα και μετά από κλήρωση οι 350 τυχεροί ειδοποιήθηκαν με σχετικό mail πως μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν.

Στο πενθήμερο της παρουσίασης και θα γίνουν σεμινάρια για να μάθουν οι νέοι προγραμματιστές την δημιουργία εφαρμογών με ασκήσεις από 1000 μηχανικούς της Apple.
Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου αναμένεται παρουσίαση του IOS και 10 MacOS 10.12 και αναμένεται να δοθεί και η πρώτη beta των λειτουργικών με την τελική έκδοση το φθινόπωρο.Σχόλια