Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple θα σχεδιάσει από την αρχή την υπηρεσία της μουσικής

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg η Apple αποφάσισε να σχεδιάσει από την αρχή την υπηρεσία της μουσικής θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.  .....

Μπορεί η υπηρεσία που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο να εκτιμήθηκε από πολλούς, ωστόσο περιλαμβάνει πολλούς συνδέσμους και ένα κουραστικό μενού για πλοήγηση κάτι που προκαλεί πολλές φορές σύγχυση στους χρήστες.
Επίσης διαφορετικός θα είναι ο τρόπος που ακούμε ραδιόφωνο αλλά και που θα κατεβάζουμε μουσική για να την ακούσουμε αργότερα χωρίς σύνδεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα μουσική υπηρεσία θα παρουσιαστεί στο συνέδριο του WWDC 2016 τον Ιούνιο.
Η μουσική της Apple αποτελεί πλέον ένα κύριο παράγοντα εσόδων αφού όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα 13 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν συνδρομή στην υπηρεσία.

Σχόλια