Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σύντομα εφαρμογή για δημιουργία θεμάτων για το Apple Watch

Αυτό που λείπει περισσότερο στους χρηστες του Apple Watch είναι πως δεν μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους θέματα σε αντίθεση με τα έξυπνα ρολόγια με Android. ....

Η Apple σαν πρόσθετο χαρακτηριστικό στο OSwatch2 πρόσθεσε την δυνατότητα να επιλέγουμε την δικιά μας εικόνα στα θέματα μας και τίποτε παραπάνω ενώ στα Android υπάρχουν εφαρμογές που προσαρμόζουμε ακόμη και την ώρα που θα φαίνεται ακόμη και τα χρώματα τις εφαρμογές που θέλουμε να εμφανίζονται και πολλά άλλα.
Ίσως στο επόμενο λειτουργικό που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο WWDC η Apple να αναθεωρήσει τα σχέδια της αλλά μέχρι τότε την κατάσταση έρχεται να αλλάξει ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής.
Ο Maximehip που δημιούργησε μια εφαρμογή που θα τρέχει στο iphone μας και θα επιτρέπει να προσθέσουμε θέματα η να αλλάζουμε από τα αποθηκευμένα μας.
Ο δημιουργός δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αν θα είναι για συσκευές με jailbreak η για όλες παρά μόνο πως θα το έχουμε σύντομα.
Σχόλια