Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα δαχτυλίδι κάνει χειριστήριο το καρπό σας για το Apple Watch

Πιστεύετε πως το Apple Watch έχει πολύ μικρή οθόνη για να μπορείτε να το διαχειριστείτε η ακόμη και να παίξετε παιχνίδια στην οθόνη του?  .....

Μια καινούργια κατασκευή με ένα δαχτυλίδι έρχεται να μεταμορφώσει τον καρπό σας σε χειριστήριο και να μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε στην μικρή οθόνη του ρολογιού.
Το δαχτυλίδι φοριέται στο δάχτυλο του αντίθετου χεριού και με αυτό κάνετε κινήσεις επάνω στον καρπό που φοράτε το Apple Watch.
Δείτε στο video πιο κάτω το δαχτυλίδι που θα αλλάξει τον τρόπο χειρισμού στο ρολόι της Apple.Σχόλια