Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η πανεπιστημιούπολη της Apple παίρνει μορφή σε νέο video που κυκλοφόρησε

Η κατασκευή της δεύτερης πανεπιστημιούπολης της Apple είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ το κύριο σώμα φαίνεται να ολοκληρώνεται και εντυπωσιάζει σε νέες εικόνες.  .....


Ένα νέο video που γυρίστηκε από ιπτάμενο Drone αποκαλύπτει το μεγαλοπρεπές κτίριο να παίρνει μορφή σιγά σιγά ολοκληρώνοντας τις προσόψεις και τα κτίρια να έχουν έχουν περατωθεί κατασκευαστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο που πήρε την έκκριση το 2011 από τις αρχές της πόλης είναι εντός του προγράμματος και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σκοπεύοντας να φιλοξενήσει 12.000 εργαζομένους και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

Το κτίριο που έχει την μορφή ιπτάμενου δίσκου θα περιβάλλεται από άφθονο πράσινο μέσα και έξω σε αρμονία με την φύση καθώς και η ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί θα αποτελείται από υλικά συστήματα.
Δείτε το εντυπωσιακό video πιο κάτω.Σχόλια