Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 9.2.1 για το Apple TV 4

Έξι μήνες μετά την προηγούμενη έκδοση του Apple TV 4 έγινε διαθέσιμη μια νέα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού του tvOS 9.2.1.  ....


Παρά τον αριθμό σειράς θεωρείται ότι είναι η τέταρτη ενημέρωση του tvOS 9.2.1 για την αρχική έκδοση του OS από την Apple.
Το πρώτο firmware του tvOS 9.0.1 έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο του 2015, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.Το tvOS 9.1 ήρθε στο τέλος του έτους για την Apple TV 4. Η επόμενη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος  tvOS 9.2 - έγινε διαθέσιμη στις 21 Μαρτίου και έφερε μια σειρά από χρήσιμες καινοτομίες.
Στο τελευταίο λειτουργικό προστέθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσουμε φακέλους αλλά και να κάνουμε αναζήτηση από το μικρόφωνο του τηλεκοντρόλ όπως και υποστήριξη Bluetooth πληκτρολογίων.
Το νέο λειτουργικό μπορείτε να το κατεβάσετε και απευθείας από το Apple TV σας στις ρυθμίσεις και στην επιλογή ενημέρωση λογισμικού.Σχόλια