Πως να δείτε τα κρυμμένα μενού στο Apple TV σας

0
Κάνατε δικό σας το νέο Apple TV τέταρτης γενιάς και πιστεύετε ότι γνωρίζετε όλες τις ρυθμίσεις του όπου και να βρίσκονται?  .....

Τότε μάλλον κάνετε κάποιο λάθος αφού στο νέο AppleTV 4 υπάρχουν επιλογές που η Apple φρόντισε να τις κρατήσει κρυφές για τον εαυτό της και για ειδική μερίδα ανθρώπων, αλλά όπως γνωρίζουμε "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο".
Πάμε να δούμε δυο κριμένα μενού που βέβαια δεν θα φανούν χρήσιμα σε κάποια λειτουργία αλλά αφού έχετε το AppleTV 4 καλό θα είναι να τα γνωρίζετε.

Το πρώτο κρυμμένο μενού βρίσκετε αν πατήσετε στις ρυθμίσεις, Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημερώσεις λογισμικού.
Τώρα εκεί πατήστε τέσσερις φορές το κουμπί Αναπαραγωγή / Παύση γρήγορα.
 Ένα νέο μενού θα εμφανιστεί με τίτλο "Ρυθμίσεις για προχωρημένους".
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε κάποιες τεχνικές ρυθμίσεις στην τηλεόραση της Apple.



Το δεύτερο κρυμμένο μενού είναι για την λειτουργία επίδειξης όπως στο Apple Store και για να το εμφανίσετε πηγαίνετε Ρυθμίσεις> Γενικά, και στο επόμενο παράθυρο πατήστε γρήγορα τέσσερις φορές το πλήκτρο του τηλεκοντρόλ "αναπαραγωγής / παύσης".
Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές αρκεί στο τέλος για να εφαρμοστούν να πατήσετε την τελευταία επιλογή "Apply Changes".



Όπως σας είπα και πιο πάνω δεν είναι σημαντικά αυτά τα κρυμμένα μενού για τους περισσοτέρους αλλά όμως είναι δείγμα ότι κάποιοι το κάνουν φίλο και φτερό το νέο Apple TV για να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !