Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να χρησιμοποιήσετε το τηλεκοντρόλ του Apple TV στο Mac σας

Είστε ένας ευτυχισμένος κάτοχος του νέου Apple TV τέταρτης γενιάς με το καταπληκτικό τηλεκοντρόλ αφής που διαθέτει αλλά τι θα λέγατε να το χρησιμοποιήσετε και στον υπολογιστή σας και όχι μόνο στο Apple TV.  ....

Αυτό πλέον είναι πολύ εύκολο με ένα νέο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για τους υπολογιστές Mac από τρίτους προγραμματιστές.
Το πρόγραμμα ονομάζεται "SiriMote" και είναι διαθέσιμο δωρεάν και από την στιγμή που το εγκαταστήσετε στον υπολογιστής σας συνδέεται το τηλεκοντρόλ του Apple TV με εκπληκτική απόκριση στις εντολές σαν να είναι σχεδιασμένο για Mac.
Μπορείτε να χειριζόσαστε τις ρυθμίσεις, την ένταση, προγράμματα όπως το VLC το iTunes το QuickTime Player, Keynote, το Microsoft Powerpoint και πολλά άλλα.

Στα αρνητικά του είναι είναι πως δεν λειτουργεί το κουμπί της Siri και όσοι το χρησιμοποιείτε θα πρέπει να περιμένετε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.
Το πρόγραμμα θα το βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


http://bit.ly/sirimotezip


Σχόλια