Πως να χρησιμοποιήσετε το τηλεκοντρόλ του Apple TV στο Mac σας

0
Είστε ένας ευτυχισμένος κάτοχος του νέου Apple TV τέταρτης γενιάς με το καταπληκτικό τηλεκοντρόλ αφής που διαθέτει αλλά τι θα λέγατε να το χρησιμοποιήσετε και στον υπολογιστή σας και όχι μόνο στο Apple TV.  ....

Αυτό πλέον είναι πολύ εύκολο με ένα νέο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για τους υπολογιστές Mac από τρίτους προγραμματιστές.
Το πρόγραμμα ονομάζεται "SiriMote" και είναι διαθέσιμο δωρεάν και από την στιγμή που το εγκαταστήσετε στον υπολογιστής σας συνδέεται το τηλεκοντρόλ του Apple TV με εκπληκτική απόκριση στις εντολές σαν να είναι σχεδιασμένο για Mac.
Μπορείτε να χειριζόσαστε τις ρυθμίσεις, την ένταση, προγράμματα όπως το VLC το iTunes το QuickTime Player, Keynote, το Microsoft Powerpoint και πολλά άλλα.

Στα αρνητικά του είναι είναι πως δεν λειτουργεί το κουμπί της Siri και όσοι το χρησιμοποιείτε θα πρέπει να περιμένετε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.
Το πρόγραμμα θα το βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


http://bit.ly/sirimotezip


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !