Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Οι αλυσίδες καταστημάτων Apple Store γιορτάζουν τα 15 γενέθλια τους

Ήταν 19 Μαΐου του 2001 όταν δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα της Apple με την ονομασία Apple Store και ήταν ένα όραμα του δημιουργού της εταιρίας Steve Jobs. ....


Η ιδέα ήταν ο πελάτης να μην αντιμετωπίζεται μόνο για να φέρει έσοδα με μια αγορά προϊόντος, αλλά να μπορεί να συμβουλεύεται από ειδικούς να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του και να τα επισκέπτεται συχνά περνώντας εκεί ευχάριστες στιγμές.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ισχύει τίποτε τέτοιο αφού δεν υπάρχει επίσημο κατάστημα της Apple αλλά και η αντιμετώπιση από καταστήματα τύπου infoquest είναι το λιγότερο τραγική.

Δείτε στο video πιο κάτω τον Steve Jobs να μας ξεναγεί στο πρώτο κατάστημα της Apple που βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά σε σύγκριση με σήμερα αλλά η φιλοσοφία παραμένει η ίδια.
Σχόλια