Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πώς να κάνετε μια εικονική περιήγηση στις μεγάλες πόλεις στον κόσμο, με τη βοήθεια του Apple Maps

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξη των τρισδιάστατων εικόνων από κτίρια σε όλο τον κόσμο με τους χάρτες της Apple αλλά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτές τις πόλεις και να γνωρίσετε από κοντά τα μεγαλύτερα αξιοθέατα.  ......

Αν λοιπόν είστε ένας η μια από αυτούς και θέλετε να δείτε πως λειτουργεί ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες στην συσκευή σας.
Οι εικονικές περιηγήσεις βασίζονται στη  λειτουργία της Apple με animation Flyover που δυστυχώς ακόμη δεν υποστηρίζει όλες τις χώρες του κόσμου και μπορείτε να δείτε εδώ ποίες χώρες συμπεριλαμβάνονται.
Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε από την συσκευή σας....

1. Εκτελέστε την εφαρμογή "Χάρτες" στην ios συσκευή.

2. Κάντε κλικ στο «i» εικονίδιο και μεταβείτε στη λειτουργία δορυφόρο.

3. Πληκτρολογήστε στην αναζήτηση για την επιθυμητή πόλη για παράδειγμα Ν. Υόρκη.


4. Εάν η επιλεγμένη πόλη είναι διαθέσιμη σε Tour Flyover, το αντίστοιχο εικονίδιο θα εμφανιστεί κάτω από το "Διεύθυνση". Κάντε κλικ στην πινέζα για να δείτε περισσότερες επιλογές και θα δείτε την επιλογή "Ξενάγηση Flayover"


Τώρα αν πατήσετε την επιλογή θα περιπλανηθείτε σε ένα όμορφο ταξίδι με τρισδιάστατες εικόνες που πραγματικά θα σας μαγέψουν.


Φυσικά αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται και από τον υπολογιστή σας αν διαθέτετε ένα Mac.

Σχόλια