Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple επιβεβαίωσε ότι το iTunes μπορεί να αφαιρέσει τη μουσική βιβλιοθήκη

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες του iTunes μπορούν να χάσουν την μουσική βιβλιοθήκη τους. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την Apple στα σχόλια του forum που έχουν γίνει από χρήστες.  .....

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα bug στο iTunes που θα καθοριστεί την επόμενη εβδομάδα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τζέιμς Pinkstoun, διευθυντής του αμερικανικού μουσικού Vellum στούντιο, το οποίος έχει χάσει περισσότερα από 120 GB μοναδικών κομματιών.
Η Apple αφού επιβεβαίωσε την αποτυχία του iTunes 12.3.3  αν και πρόκειται για ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο υποσχέθηκε για μια ενημέρωση που διορθώνει το πρόβλημα να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια