Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple είδε το iPhone εδώ και 346 χρόνια πριν

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στο Start-up Fest στο Άμστερνταμ, ο πρόεδρος της Apple Tim Cook δέχτηκε μια μάλλον περίεργη ερώτηση από την επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Neelie Kroes για το πότε η εταιρία σκέφτηκε να κατασκευάσει το iphone και που. ....

Ο Tim Cook τότε χαμογελώντας απάντησε πως "μέχρι και χθες το ήξερα πότε έγινε το iphone αλλά από σήμερα που είδα στη αίθουσα τον πίνακα του Ρέμπραντ δεν πια και τόσο σίγουρος".
Είναι γεγονός πως στο πίνακα του Ρέμπραντ που έχει δημιουργηθεί πριν από 346 χρόνια από τον Ολλανδό ζωγράφο, διακρίνεται ο όρθιος άντρας να κρατά στα χέρια του κάτι που μοιάζει με το iphone.
Δεν διακρίνεται το αντικείμενο αυτό πάντως αποκλείεται εκείνη την εποχή να είχαν κινητά.Σχόλια